HSG Masterstudier

University of St. Gallen

Gå til universitetets nettside

Masterstudier i verdensklasse

University of St. Gallen ligger i Sveits og er en verdensledende skole innen kategorien «Masters of Management».

HSG har i dag ca. 8.000 studenter fra 80 land, og en stab på ca. 3.000 personer. Universitetet tilbyr spennende og framtidsrettede studier. HSG er i kraftig vekst og åpner ny avdeling om to år. Samfunnsfaglig forskning lever av den direkte og personlige interaksjon mellom mennesker, forskere og praktikere, forelesere og studenter. HSG legger derfor vekt på å være et campus-universitet.

HSG – Masterstudier

Om masterstudiet

Målet med masternivået er å gi avansert faglig trening innen utvalgte fagområder. Dette innebærer både teoretisk og praktisk trening i hvert av kjerneprogrammene. Gjennom forskningserfaringer vil du møte komplekse faglige og praktiske problemer.

Masterprogrammet Strategy and International Management (SIM) er kåret av Financial Times til beste program i verden for 9 år på rad. HSG ligger også på en overlegen førsteplass i Europa m.h.t. forskningstyngde på bedriftsøkonomiske fag og finans ifølge den tyske avisen Handelsblatt’s ranking.

Studiets varighet

Masterprogrammene går over ett og et halvt år, med unntak av Law and Economics, som er et toårig program.

Tett veiledning og oppfølging

Studentene får tett veiledning og oppfølging i små grupper, noe som gir deg muligheten til et nært samarbeid med fakultetet.

University of St. Gallen består av flere masterretninger. Retningene med høyest internasjonal ranking er:

  • Strategy and International Management (SIM)

  • Banking and Finance (MBF)

  • Accounting and Finance (MAccFin)

Andre masterretninger