Livet på campus

HSG Campus

HSG Campus er et internasjonalt berømt anlegg ragende over den vakre middelalderbyen og med utsikt mot Alpene. Bygget ble fredet samme dag som det ble åpnet på grunn av sin banebrytende moderne arkitektur. Campus som kunstutstilling er på høyde med mange museer i Europa. Dette stemmer godt med HSGs visjon og verdier: rotfestet i det europeiske landskapet, moderne og internasjonal, helhetlig og integrert. Et studium ved HSG former studentene – ikke bare faglig, men også som kvalitets- og ansvarsbevisste samfunnsborgere.

Det er med dette som bakteppe vi legger til rette for fremtidige studenter i rammen av Kistefos St. Gallen Masterclass Scholarship (KSMS).

Et studiested med mange muligheter

HSG er et kompakt universitet med korte avstander til bo- og fritidsmuligheter. Det legges stor vekt på å gi studentene et bredt tilbud av kulturelle og sportslige muligheter. Universitetet har egne trenere og sportstilbudet omfatter mer enn 70 forskjellige kategorier.
Med sin beliggenhet midt i Europa, er veien kort til alt fra skiområdene i Alpene til kulturtilbudene i Østerrike, Italia og Frankrike.

Mer enn halvparten av alle studenter deltar i en eller annen form for komitearbeid eller utenomfaglig engasjement.

Som student ved HSG vil du knytte kontakter med kolleger fra hele verden, men framfor alt fra de største og viktigste landene i Europa. Det er tett kontakt mellom HSG og de mest spennende bedriftene på kontinentet, og mer enn 80% av masterstudentene har to jobbtilbud før de har avlagt eksamen.